… :))

 danas sam nesto sretna posebno…

hvala Allahu..

insaAllah bit ce dobro :))

nudzii
I kad se jedna zvijezda udalji, ode daleko...predaleko,svijet se ipak nastavi okretati. Do slijedece noci potpuno je zaboravljena. Neka druga zauzme njeno mjesto. Mozda cak pruzi i veci, ljepsi sjaj...a ova zvijezda, koja treperi,je kao lijepo oko koje sja od ljubavi...ostavljam vam prelijep osmijeh pun topline i prijateljstva :-)

8 komentara

  1. @Studentkinjo:Upravu si,dobro je od Allaha!
    @ahlam::)) hehh bice i to insaAllah nekada,ali zaljubljena sam :))bubim pee
    @niqab:We selam draga,hvala na lijepim rijecima…a za slatku biti ce insaAllah nekada,kao sto ti rece idemo redom :)), Allah te nagradio Amin!
    I da ja sam na slici :))
    Zasto pitas?
    bubim i ja pebe i selamim..

  2. EsSelamu alejkum!

    Zasto pitam? Zato sto ti je ova slikica fitna (smutnja) za bracu :)) nadam se da me shvatas, ovo je naravno receno u pozitivnom smislu,jer je slika prelijepa mashaAllah i bolje bih bilo da stavis neku drugu slikicu a ne svoju. Eto mali nasihat(savjet) od seke koja te voli u ime Allaha swt i zeli ti samo hajr, a ne tebi je hoces li to inshaAllah da prihvatis.
    Allah swt mi te cuvao svakog zla-amin.
    Pubim&volim&Selamim 🙂

  3. Esselamu aljekum
    Allaha mi, sestra niqab je u pravu – ti si prirodno vrlo lijepa, a to jest fitna za mnoge muskarce – vide samo fizicku ljepotu, a ostalo zanemare a i zaborave na sebe pa ne kontrolisu svoj nefs.
    Esselamu alejkum

Komentariši